BoldMix

Postnummer:
Skift
Pris på BoldMix ser du ved at vælge levering og mængde
Vælg Leveringsmetode:
Mængde (Ton):

Kategori:

Beskrivelse

Boldmix

Boldmix er ideelt til at anlægge udendørs fodboldbaner eller til at bruge andre steder, hvor der er behov for topdressing. Boldmix er ukrudtsfrit, det ligger særdeles godt fast, og så har det også den store fordel, at det arbejder ekstra godt sammen med det underlag, du har.

Hos Grusogaffald.dk kan du købe mange forskellige former for jord, sand og sten, og vi har derfor også boldmix i vores sortiment. Hos os kan du købe ukrudtsfri boldmix til en god og fair pris uden at gå på kompromis med kvaliteten af det produkt, du modtager. Du kan ved hjælp fra vores mængdeberegner beregne, hvor mange tons du skal bruge.

Boldmix kan ikke kun bruges til fodboldbaner

Som navnet på produktet angiver, egner materialet sig godt til eksempelvis at anlægge en fodboldbane. Men det kan også bruges til meget mere end det.

Skal du eksempelvis have repareret din græsplæne, der er præget af fæle huller, kan boldmix også fint bruges til det formål. Du kan også sagtens anvende ukrudtsfri boldmix som vækstlag eller til andre udendørs arealer, hvorpå der skal lægges topdressing.

Ukrudtsfri jord, der gør det nemt for dig

Når du anvender materialet, kan du glæde dig over, at du har med ukrudtsfri jord at gøre. Der er tale om jord, der kommer fra have- og parkkompost kombineret med specialsand.

Efter at have været udsat for temperaturer, der overstiger de 70 grader, kommer der et produkt frem, der er uden ukrudtsfrø såvel som plantesygdomme.

Giv os et kald allerede i dag, hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores priser eller vores produkter.

Yderligere information

Vægt 1000 kg
Tons

1, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 2, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 3, 30, 4, 5, 6, 7, 8, 9