Stenmel sort / Blå Rønne 0-2 mm bigbag

Stenmel sort / blå rønne 0-2 mm bigbag

Postnummer:
Skift
Pris på Stenmel sort / Blå Rønne 0-2 mm bigbag ser du ved at vælge levering og mængde
Vælg Leveringsmetode:
Mængde (Ton):

Kategorier: ,

Beskrivelse

Stenmel sort / blå rønne 0-2 mm bigbag

Har du brug for at få leveret en bigbag med stenmel sort 0-2 mm?

Hos Grus og Affald er vi leveringsdygtige i alt inden for sand, grus, sten og jord. Det samme gør sig gældende, hvis du står og mangler stenmel eller blå rønne 0-2 mm til et haveprojekt.

Når du handler hos os, kan du købe ind til lave priser. Vi står for leveringen hjem til dig, og vi er leveringsdygtige i Jylland og på alle brofaste øer i Danmark.

Køb en bigbag med sort stenmel lavet af blå rønne

Stenmel er lig med knust granit, der er sprængt i småstykker. Du kan købe stenmel i bigbags i forskellige farvenuancer som blandt andet grå og sort.

I vores blanding med sort stenmel 0-2 mm er der tale om bittesmå stykker med en størrelse på mellem 0-2 mm. Det vil sige, at du ikke finder stykker, der er større end 2 mm deri. 

Blå rønne er en meget kendt og gammel klippe på Bornholm. Det er den, som vores sorte stenmel er udvundet fra. Vi leverer blandt andet vores sorte stenmel i bigbags. Det er derfor, at du støder på et produktnavn som stenmel sort / blå rønne 0-2 mm bigbag.

Stenmel sort / blå rønne 0-2 mm bigbag er ideelt til fugning

Hver gang du lægger fliser, skal du altid fuge mellem dem, så dine fliser bliver liggende, hvor de skal. Til det kan du med fordel købe en bigbag med stenmel sort / blå rønne 0-2 mm.

Det fine stenmel fungerer særdeles godt som fuger mellem fliser, ligesom du også kan stampe det og anvende det, hvis du skal anlægge en havesti. Materialet er også ideelt som underlag til eksempelvis petanquebaner.  

Skal vi tage en snak om dit haveprojekt?

Har du brug for vores hjælp til at bestille stenmel sort / blå rønne 0-2 mm i bigbags? Eller har du spørgsmål til vores priser? Så kan du altid ringe eller skrive til os.

Du kan fange os på telefon 22 59 03 09 eller på mail [email protected]

Yderligere information

Vægt 1000 kg
Tons

1, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 2, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 3, 30, 4, 5, 6, 7, 8, 9