Hvor nemt er det at få hentet dit affald?

Hos Grusogaffald har vi gjort det super nemt for dig at bestille afhentning af dit affald, efter et byggeprojekt eller haveprojekt. Du vælger blot en af
vores affaldsløsninger: Affald bigbag, affald container eller affald grabbet. Derefter vælger du hvor mange tons du regner med, at dit affald vejer.

Affald Bigbag
Ved at benytte affald via. bigbags, bestiller du tomme bigbags igennem vores hjemmeside. Hvis du tidligere har bestilt en bigbag med materialer kan du genbruge bigbaggen og fylde den med det affald du ønsker afhentet. Når bigbaggen er blevet fyldt bestiller du afhentning via vores hjemmeside.

Affald Container
Ved at benytte affald container fungerer det på den måde, at du bestiller levering af container og afhentning af affald samlet, det er inkluderet i prisen på hjemmesiden. Med i prisen får du også 7 dages leje, og alle dage udover koster 40kr. pr. dag. Når du har bestilt levering, leverer vi containeren 1-3 hverdage efter bestilling. Du skal selv sørge for, at du har tilladelse til, at vi kan placere containeren. Hvis den skal stå på privat grund, skal du ikke foretage dig andet end at vente på vi kommer med containeren. Når containeren er blevet leveret, og du har fyldt den med dit affald, ringer du eller skriver en mail til os og vi vil komme og afhente containeren. Hvis du har fyldt mere i containeren end hvad du har betalt for, vil du kun blive opkrævet for antal ekstra tons, og hvis du har haft containeren i mere end 7 dage, vil du blive opkrævet 40 kr. for leje af containeren en dag ekstra.

Affald grabbet
Ved at benytte affald grabbet fungerer det på den måde, at du bestiller afhentning via hjemmesiden, hvor du blot skal indtaste affaldstype og antal tons du vil have afhentet. Efter din bestilling vil vi 1-3 hverdage efter komme og afhente dit affald og hvis det vejer mere end det bestilte tager vi alt dit affald med, men sender en opkrævning for de ekstra tons.

Nedrivning
Her hos Grusogaffald tilbyder vi også at hjælpe dig med dine nedrivningsopgaver, hvis du ønsker at skåne din ryg, kan du altid ringe eller skrive til os hvis du ønsker et tilbud på nedrivning af skure, huse, buske eller lignede

Uanset hvilken afhentningsmetode du vælger, henter vi dit affald på hele Sjælland indenfor 1-3 hverdage. Så du kan komme hurtigt fra tanke til handling og inden du ser dig om, har vi hentet dit affald.